Ηλιάδης: Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι

11:42 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλίας Ηλιάδης χάρισε χθες στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τον Έλληνα πρωταθλητή του τζούντο να υπογραμμίζει πως κάθε φορά που πέφτεις θα πρέπει να βρίσκεις τρόπο να σηκωθείς.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο Ηλίας Ηλιάδης

τόνισε: "Αυτό το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα για εμένα. Άξιζε όλη η σκληρή δουλειά που έκανα. Αρχικά, το αφιερώνω στην οικογένεια μου και μετά σε όλους τους Έλληνες. Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς".
Από την πλευρά του ο πατέρας και προπονητής του Ηλιάδη, ο Νικόλας Ηλιάδης, δήλωσε: "Ήταν δύσκολα, είχαμε μεγάλη αγωνία αλλά κατάφερε να πάρει το μετάλλιο. Είχαμε μια ατυχία με τον Ρώσο, δεν το έβαλε κάτω ο Ηλίας, έδωσε δυο μεγάλες μάχες και πήρε το μετάλλιο. Ο διαιτητής τον είχε αδικήσει στο Πεκίνο, αγχώθηκε και το αποτέλεσμα το είδατε. Είναι το πρώτο μετάλλιο και αυτό δίνει κίνητρο και στους υπόλοιπους. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Σίγουρα θα πάμε στην Βραζιλία, είναι πολύ νέος, έχει περιθώρια και για μετά την Βραζιλία. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι. Οι καιροί είναι δύσκολοι στην Ελλάδα λόγω της κρίσης και αυτό το χάλκινο μετάλλιο δίνει χαρά και ελπίδα και ακόμη στέλνει το μήνυμα ότι οι Έλληνες παλεύουν και τα καταφέρνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα