Ινδονήσιος μεγιστάνας παίρνει την Ίντερ

11:16 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας GAZZETTA DELLO SPORT αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ίντερ στον Ινδονήσιο μεγιστάνα Έρικ Τοχίρ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας του Μιλάνου αποφάσισε να δώσει το 75% των μετοχών έναντι 300 εκατομμυρίων ευρώ.
Την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της οικογένειας Μοράτι θα συναντηθούν για να εξετάσουν το ζήτημα με τους στενούς συνεργάτες του προέδρου της Ίντερ να συμβουλεύουν

τον Μάσιμο Μοράτι να πουλήσει τον σύλλογο ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η διάθεση της συζύγου του, Μίλι, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του 68χρονου από το 1995, όταν πήρε την κυριότητα των "νερατζούρι" από τον Ερνέστο Πελεγκρίνι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ινδονήσιος μεγιστάνας και μεγαλομέτοχος της Ντι Σι Γιουνάιντεντ του MLS, επιθυμεί να διατηρήσει στον σύλλογο τον Μοράτι και τους έμπιστους συνεργάτες του, ώστε να επωφεληθεί από την εμπειρία που έχει αναπτύξει ο Ιταλός όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, η οικογένεια Μοράτι έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον σύλλογο του Μιλάνου, αφού ο πατέρας του, Άντζελο Μοράτι, ήταν πρόεδρος της Ίντερ στη "χρυσή εποχή" της δεκαετίας του '50 και του '60, όπου ο σύλλογος κατέκτησε πρωταθλήματα Ιταλίας και Ευρώπης.
Οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν επίσημα έγγραφα ακόμα και μέσα στον μήνα, με τις νομικές υπηρεσίες τους να εργάζονται πυρετωδώς για μήνες ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο deal σε περίπτωση που επέλθει τελική συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα