Ινιέστα: Άδικο να μιλάμε για τέλος εποχής

16:27 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου και τον επικείμενο αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκετοί ισχυρίστηκαν πως ήρθε το τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα, εκτίμηση που ο Αντρές Ινιέστα θεωρεί άδικη με βάση τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: " Είναι άδικο να μιλάμε για τέλος εποχής. Η ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πάρει δύο Τσάμπιονς Λιγκ και τέσσερα πρωταθλήματα. Για πολλά χρόνια κερδίζουμε ή διεκδικούμε τα πάντα. Το τέλος εποχής έρχεται όταν μια ομάδα περνάει

πολλά χρόνια χωρίς να κερδίσει τίποτα. Έχουμε κάνει αρκετά για να σέβεται ο κόσμος το σύλλογο σε κάθε επίπεδο".
Για το τι πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο, ο Ινιέστα δήλωσε: "Έχουμε διεκδικήσει τα πάντα. Δεν είναι θέμα έλλειψης διάθεσης. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το παραδεχτούμε. Πονάει, αλλά όπως έκαναν άλλοι με εμάς, πρέπει να το δεχτούμε. Το ποδόσφαιρο αρχίζει να γίνεται υπερβολικά περίπλοκο. Ιδιαίτερα αν είσαι στην κορυφή. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να εξελιχθεί για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο".
Όσο για την ανατροπή που πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα στην ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου, ο Ινιέστα τόνισε: "Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Τέσσερα γκολ είναι πολλά, αλλά ακόμα και για την μικρότερη πιθανότητα, μπορούμε να το κάνουμε δυνατό. Δεν λέω ότι θα βάλουμε πέντε γκολ, αλλά πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία ότι αν έχουμε την δυνατότητα. θα την αρπάξουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα