Ήρεμο παιδί, χαμηλών τόνων, με μεγάλη βελτίωση και προοπτική ο Βούρας

12:31 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου Ηλίας Βούρας. Ένα παιδί που στην πρώτη του, στην ουσία, χρονιά του ως βασικός στη Β' Εθνική κατάφερε να ξεχωρίσει και να δείξει ότι έχει ένα μέλλον λαμπρό, με κατάλληλη δουλειά και προσήλωση. Στα 25 του χρόνια παίρνει μεταγραφή στην ΑΕΚ και οι προοπτικές που ανοίγονται για εκείνον είναι τεράστιες. Και μόνο το γεγονός ότι αυτό το τεχνικό τιμ

της ΑΕΚ, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης (μάλιστα ο Τίγρης ασχολήθηκε προσωπικά και με αυτή την περίπτωση) συμφώνησαν όλοι μαζί να αποκτηθεί και να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης είναι αν μη τι άλλο το πρώτο κερδισμένο στοίχημα του Βούρα.

Αυτή η σεζόν ήταν για τον Μακεδόνα τερματοφύλακα ήταν η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του. Δούλεψε πάρα πολύ, βελτιώθηκε αισθητά και κατάφερε να κερδίσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Άνθρωποι που τον ζουν καθημερινά στο Βόλο, λένε ότι είναι ένα παιδί ήσυχο, χαμηλών τόνων που δεν βαριέται να δουλέψει και έχει ως στόχο συνεχώς τη βελτίωσή του. Ο τομέα που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του είναι με τη μπάλα στα πόδια. Εκεί θέλει αρκετή δουλειά ο Βούρας. Κάτω από τα δοκάρια όμως εμπνέει σιγουριά στην άμυνά του - όπως έκανε φέτος στη Νίκη Βόλου. Κατευθύνει την ομάδα, μιλάει συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, όπως πρέπει να κάνει κάθε τερματοφύλακας. Κοντολογίς η ΑΕΚ φαίνεται ότι απέκτησε έναν τερματοφύλακα με παρόν και μέλλον, που με την κατάλληλη δουλειά μπορεί να βελτιωθεί και με λίγη τύχη να αποτελέσει το βασικό «νούμερο 1» της ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Η ΑΕΚ για τον Βούρα είναι 4η ομάδα στην καριέρα του. Στην ουσία ξεκίνησε επαγγελματικά από την Κέρκυρα όταν μεταγράφηκε σε αυτή τον Δεκέμβρη του 2007. Στο νησί έμεινε ως το 2009 και είχε ελάχιστες συμμετοχές, καθώς ήταν τρίτος τερματοφύλακας. Το καλοκαίρι του '09 πήγε στην Κοζάνη στην οποία έμεινε για 2 χρόνια. Μέτρησε 28 συμμετοχές τον πρώτο χρόνο κι άλλες 31 το δεύτερο, για να πάρει κατόπιν μεταγραφή στη Νίκη Βόλου, έχοντας πέρυσι 21 συμμετοχές, ενώ φέτος ήταν βασικός τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα πλέι οφ της Β' Εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα