Ηρωίδα η γυναίκα του Ιμπραΐμοβιτς

12:26 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανήκει στην κατηγορία των ιδιόρρυθμων ποδοσφαιριστών με τον ίδιο να παραδέχεται πως έχει κάνει λάθη λόγω του χαρακτήρα του και να χαρακτηρίζει "ηρωίδα" την σύζυγο του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό σταθμό "TF1", ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Με τον χαρακτήρα που έχω, καταφέρνω να κουράσω ακόμα και τους συμπαίκτες μου. Μόνο η γυναίκα μου έχει υπομονή να με ανεχτεί. Για αυτό τον λόγο την ευχαριστώ πολύ.

Είναι μια ηρωίδα".
Στην συνέχεια ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Είμαι 31 χρονών και αναγνωρίζω πως δέκα χρόνια πριν ήμουν ένα... αγρίμι. Ίσως και λίγο τρελός, αλλά μου άρεσε. Ακόμα και σήμερα μου αρέσει, αλλά κάπως διαφορετικά. Τώρα ζω το όνειρο μου. Παίζω ποδόσφαιρο και έχω μια υπέροχη οικογένεια. Νοιώθω ακόμα πως είμαι... αγρίμι, αλλά έχω την ωριμότητα να θέλω να διδαχτώ από τα λάθη μου".
Για τα λάθη αυτά, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Δεν θα αποκαλύψω ποια είναι αυτά τα λάθη. Θέλω να ξεκαθαρίσω, ωστόσο, πως δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει. Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Τα λάθη που έκανα τα ξέρω εγώ και προσπαθώ να τα διορθώσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα