«Ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να τινάξει τον αγώνα στον αέρα»

11:53 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την διαιτησία του Ιωαννίδη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας.
Στην επιστολή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σημειώνει πως ο κόσμος της ομάδας φωνάζει για την διαιτησία του Ιωαννίδη και προσθέτει ότι "με έκπληξη

διαπιστώσαμε ότι ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να τινάξει τον αγώνα στον αέρα". Συμπληρώνει επίσης πως ο Ιωαννίδης με την παρουσία του έδωσε την εντύπωση πως ήταν προκατειλημμένος απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Βρύζας επισημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δεχτεί ή να ανεχτεί από κανέναν διαιτητή να σφυρίζει διαφορετικά από αυτό που δικαιούται η ομάδα και εφιστά την προσοχή της ΕΠΟ ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος και την αποφυγή διαιτητικών λαθών που μπορεί να έχουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, βαθμολογικό κόστος για την ομάδα.
Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια της και καλεί την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα