Ιστορική πρόκριση για Αργοστόλι

15:54 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Αργοστολίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας και οι φίλοι της υδατοσφαίρισης στην Κεφαλονιά πανηγυρίζουν έξαλλα.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, τον πρώτο χρονικά προημιτελικό της διοργάνωσης, η ομάδα του Αργοστολίου έκανε ανατροπή στο φινάλε και νίκησε στην έδρα της 6-5 τον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας τον πρώτο της σπουδαίο στόχο στην εκπληκτική φετινή της χρονιά.

Η εξέλιξη ήταν συναρπαστική με τις

δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε για πρώτη φορά στο ματς (5-4) με τον Κουρλιάφτη 3 λεπτά πριν τη λήξη. Με πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Δουδέση, όμως, ο ΝΟ Αργοστολίου κατάφερε να φέρει να πάνω κάτω. Ο κορυφαίος παίκτης του φέτος ισοφάρισε 1.47 πριν τη λήξη με πέναλτι, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό 6-5 στα 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Παναθηναϊκός είχε μία ακόμη επίθεση για να μπορέσει να στείλει το παιχνίδι στην παράταση με παίκτη παραπάνω, αλλά ο ΝΟΑ έβγαλε την άμυνα και πανηγύρισε την ιστορική νίκη - πρόκριση.

Από τους διακριθέντες του Αργοστολίου και ο τερματοφύλακάς του Πλατίδης που έπιασε δύο πέναλτι στην αρχή του αγώνα.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-1, 0-1, 3-1

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος, Μπουλάς, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 1, Δερμιτζάκης Δ., Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Οικονομίδης, Βαγαζιάνος, Παρασκευόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κατσαρός

Αλυτάρχης: Σωτήρης Σταθάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα