«Ήταν έγκυος η Στίνκαμπ»

10:31 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Star" αποκαλύπτει πως όταν ο Όσκαρ Πιστόριους δολοφόνησε την σύντροφο του, Ρίβα Στίνκαμπ, εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί τους. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από την Νότιο Αφρική, την μοιραία νύχτα, η Ρίβα ενημέρωσε τον Πιστόριους

για την εγκυμοσύνη αλλά εκείνος δεν την πίστεψε.
Πηγές αναφέρουν πως η αστυνομία εκτιμά πως το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν εκείνο που οδήγησε στα άκρα τον Παραολυμπιονίκη και έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει την σύντροφο του.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία για τον καβγά που ξεκίνησε ήταν τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Στίνκαμπ με τον πρώην σύντροφο της, τον παίκτη του ράγκμπι Φρανσουά Χούγκαρντ, με τον Πιστόριους να θεωρεί πως η σχέση μεταξύ τους δεν τελείωσε. Η Στινκαμπ εικάζεται, σύμφωνα με την αστυνομία, πως προσπάθησε να ηρεμήσει τον Πιστόριους που γινόταν όλο και πιο έξαλλος και έτσι του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Μόνο που ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ δεν την πίστεψε ή πίστεψε πως το παιδί δεν ήταν δικό του και έτσι προχώρησε στο φονικό.
Από την αστυνομία πάντως δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ο Πιστόριους την στιγμή της δολοφονίας να ήταν υπό την επήρεια παράνομων ουσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα