«Ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη»

17:27 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν ταξίδεψε στο Έντμοντον με την υπόλοιπη αποστολή. Ο 28χρονος άσος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και δίνει μάχη για να προλάβει να παρευρεθεί στο προολυμπιακό.

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ίδιος ο διεθνής, ελπίζοντας πως σύντομα θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι πολύ καλά, αλλά ελπίζω να

γίνω σύντομα. Όσο να ναι ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για μένα. Ήταν αδιανόητο. Ξύπνησα το πρωί για να πάω στο αεροδρόμιο και ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σκέφτηκα να φύγω αλλά θα ήταν ένα μακρύ και κουραστικό ταξίδι, το οποίο ενδεχομένως να επιδείνωνε την κατάστασή μου. Γι' αυτό αποφασίστηκε να παραμείνω στην Αθήνα. Πάντως έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας κι ελπίζω να γίνω καλά»

Για το ενδεχόμενο απουσίας του από το μεγάλο ραντεβού σχολίασε «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα λείψω. Οι γιατροί μου λένε πως λογικά θα προλάβω. Το αργότερο την Τετάρτη θα κοιτάξω να έχω φύγει. Δεν μπορώ να μην παρευρεθώ στο τουρνουά. Είναι ο στόχος της χρονιάς για μένα και για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα