Ηθοποιός δέρνει παρουσιάστρια on air! (VIDEO)

19:32 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Παρολίγον τραγωδία να καταλήξει μια φάρσα που έκαναν σε έναν Αιγύπτιο ηθοποιό σε... ζωντανή μετάδοση!

Ο Ayman Kandeel είχε προσκληθεί σε μια εκπομπή του MEMRI TV, ώστε να μιλήσει για την καριέρα του. Ομως στην πραγματικότητα η εκπομπή αυτή αρέσκεται... στις πλάκες!

Έτσι, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια ενημέρωσε τον Kandeel, ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί και από τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ. Η φράση αυτή βρήκε αμέσως τον στόχο της αφυπνίζοντας τα αντισημιτικά αισθήματα του ηθοποιού.

Η ανακοίνωση έγινε ενώ ο ηθοποιός πίστευε ότι είχαν πάει για διαφημίσεις. Όμως

η εκπομπή μεταδιδόταν κανονικά ζωντανά. Έτσι, ο Kandeel εκφράστηκε... ελεύθερα. Μάλιστα, στη συνέχεια στο στούντιο μπήκε ένας άντρας που δήλωσε Ισραηλινός και άρχισε να θέτει ζητήματα διπλωματίας και πολιτικής στον Αιγύπτιο σταρ.

Όταν επέστρεψαν από τις «διαφημίσεις» και οι δυο άντρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα με τον ηθοποιό να σηκώνεται πάνω με σκοπό να ρίξει ξύλο. Το ανησυχητικό μάλιστα ήταν ότι πριν είχε αποκαλύψει ότι είχε πάνω του όπλο. Οι άνθρωποι του σταθμού, προσπαθώντας να τον καθησυχάσουν, του αποκάλυψαν ότι η όλη ιστορία ήταν μια πλάκα.

Τελικά ηρέμησε και απολογήθηκε και προσφέροντας μάλιστα στην παρουσιάστρια «λοσιόν για την τραυματισμένη πλάτη της» προσκαλώντας τη στο αυτοκίνητο του!

Keywords
Τυχαία Θέματα