Ηθοποιός που έπαιζε τον Ιούδα κρεμάστηκε στ' αλήθεια! (ΦΩΤΟ)

23:47 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηθοποιός από τη Βραζιλία, όταν κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης της αυτοκτονίας του Ιούδα του Ισκαριώτη, κρεμάστηκε στην πραγματικότητα!

Το περιστατικό είχε συμβεί τη Μεγάλη Εβδομάδα στην πόλη Ιταράρ, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου ο ηθοποιός Τιάγκο Κλίμεκ συμμετείχε στη θεατρική αναπαράσταση των Παθών του Χριστού, υποδυόμενος τον Ιούδα.

Στη σκηνή όπου ο Ιούδας υποτίθεται ότι κρεμιέται μετά τη συνειδητοποίηση της πράξης του να προδώσει τον Χριστό, ο ηθοποίος έπρεπε να κρεμαστεί

από ένα σκηνή και να μείνει εκεί κάνοντας τον νεκρό. Όμως, το γιλέκο ασφαλείας που φορούσε κάτω από τα ρούχα του φαίνεται ότι σηκώθηκε ψηλά ως τον λαιμό του και τον έσφιγγε. Ο Κλίμεκ έμεινε να κρέμεται έτσι τέσσερα λεπτά πριν οι υπόλοιποι ηθοποιοί και οι θεατές καταλάβουν ότι αυτό δεν ήταν μέρος του έργου, αλλά ότι πνιγόταν στ' αλήθεια.

Ο 27χρονος τότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική ανοξία, κάτι που σημαίνει ότι το οξυγόνο δεν μεταφερόταν πια στον εγκέφαλό του. Ο Κλίμεκ έμεινε στην μηχανική υποστήριξη 17 μέρες, ώσπου τελικά οι συγγενείς του αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν κάτι που οδήγησε και στο σωματικό του θάνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα