Ηθοποιός του Game of Thrones αρνείται να κάνει άλλο γυμνό!

15:02 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το Game of Thrones είναι αδιαμφισβήτητα υπερβολική σε... όλα της! Στις σκληρές εικόνες, στο αίμα, στις μάχες, στις ίντριγκες και φυσικά... στο σεξ με πολλές γυμνές και ερωτικές σκηνές!

Έτσι, μια εκ των πρωταγωνιστριών, κάποια στιγμή φαίνεται ότι έφτασε στα όρια της και αρνήθηκε να παίξει σε άλλες γυμνές σκηνές.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε μια εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, η Οόνα Τσάπλιν, εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν που υποδύεται την σύντροφο του «βασιλιά του Βορρά», Ρομπ Σταρκ. Όπως είπε, μια από τις κοπέλες που είχε αρκετές αποκαλυπτικές σκηνές στα πρώτα επεισόδια του έργου, κάποια στιγμή τα πήρε και αρνήθηκε να ξανακάνει γυμνή σκηνή, λέγοντας: «Θέλω να με ξέρει ο κόσμος για την υποκριτική μου και όχι για το στήθος μου!».

Η Τσάπλιν δεν αποκάλυψε το όνομα της ηθοποιού, αλλά οι φήμες λένε ότι πρόκειται για την ηθοποιό Εμίλια Κλαρκ, την ξανθομαλλούσα μητέρα των Δράκων ή αλλιώς Νταϊνέρις Ταργκέριεν ή αλλιώς Καλίσι!

Η ίδια η Τσάπλιν πάντως, που έχει και αυτή γυμνές σκηνές στο ενεργητικό της λέει σχετικά με το γυμνό ότι δεν έχει ξεκαθαρισμένη άποψη για το θέμα, γιατί λατρεύει τα γυνακεία σώματα.

«Αν γίνει με έναν ωραίο τρόπο, με τρόπο που να δοξάζει το γυναικείο σώμα, είμαι πάντα χαρούμενη όταν το βλέπω».

Απαντώντας στην γνωστή κατηγορία κατά του γυναικείου γυμνού, ότι μετατρέπει σε αντικείμενο το γυναικείο σώμα και καταργεί την γυναίκα ως προσωπικότητα ανέφερε: «Η αντικειμενοποίηση εξαρτάται από το μάτι αυτού που το βλέπει, όπως ακριβώς και η ομορφιά», ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να την βλέπουν γυμνή.

Παντώς, το «attack, attack» που απηύθυνε στον «σύζυγό» της κουνώντας ρυθμικά τα γυμνά της οπίσθια σε κοινή θέα θα μείνει μάλλον στην ιστορία....

Keywords
Τυχαία Θέματα