Ήττα -σοκ για ΑΕΚ

17:36 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Αν και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό να πάρει τη νίκη που για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για ακόμα μια αγωνιστική δεν τα κατάφερε χάρη στα λάθη που έκανε. Η Ένωση γνώρισε ήττα-σοκ με 3-2 από την Κέρκυρα για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα, αν και προηγήθηκε με 1-0 από το 12ο λεπτό με γκολ του Παπαδημητρίου. Στην συνέχεια ισοφαρίστηκε με ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πατηνιώτης, ενώ στην ΑΕΚ

διαμαρτυρήθηκαν έντονα για λάθος απόφαση του διαιτητή. Η ισοπαλία όμως δεν έμεινε για πολύ, αφού με ωραίο σουτ ο Παπαδημητρίου έκανε το 2-1 και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ντάνιελ Μπατίστα θα κατάφερνε να πάρει το αποτέλεσμα που ζητούσε, ειδικά μετά και τις ευκαιρίες των Παπαδημητρίου, Κάλα και Κοζάκη, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε κάποια αμυντικά λάθη της ΑΕΚ πίεσε ψηλά και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μεντή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο Η Κέρκυρα σφράγισε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα με τον Χανδρινό στο 85ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε η ΑΕΚ, οι «Φαίακες» βγήκαν στην αντεπίθεση και έγραψαν το τελικό σκορ 3-2.

Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι ηττήθηκαν στο Καπανδρίτι από έναν αντίπαλο που περίμεναν να «καθαρίσουν εύκολα, με την εμφάνιση τους να μην αξίζει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά τα ατομικά αμυντικά λάθη σε ακόμα έναν αγώνα να τους «πληγώνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα