Ήττα για Εθνική ανδρών στο βόλεϊ

22:42 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη δεν ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και βρέθηκαν πίσω στο πρώτο σετ με διαφορά πέντε πόντων (21-16). Σε εκείνο το σημείο, οι διεθνείς αντέδρασαν, μείωσαν στους δύο τη διαφορά, όμως δεν είχε διάρκεια η αντεπίθεση και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0.

"Ανεβασμένη" παρουσιάστηκε η Εθνική στη συνέχεια, έχασε στις λεπτομέρειες το δεύτερο σετ, το οποίο πήγε σε έξτρα πόντους, όμως η βελτίωση σε μπλοκ,

επίθεση και η αμυντική λειτουργία ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση του τρίτου σετ και την άμεση μείωση του σκορ σε 2-1. Δυστυχώς, η ελληνική ομάδα άφησε το 'πόδι από το γκάζι" και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, χάνοντας το τέταρτο και τελευταίο σετ, με το τελικό 3-1 να την αφήνει πλέον αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία 10 Ελλήνων ομογενών, οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες της Εθνικής, ενώ αναμένεται να είναι παρόντες και στο παιχνίδι που ρίχνει την "αυλαία" για τους Έλληνες παίκτες στο Ισραήλ, την Κυριακή κόντρα στην Δανία στις 17:00.


Ισραήλ (Καπρόβσκι): Οζόκιν, Χέρσκο 7, Στέιν 11, Λ Σχουάρτζ 72 (78%), Φαϊγκα 17, Μπαρ Νέτζερ, Χίλμαν 5, Βέισμαν, Μπεν Γκαλ 7, Κατζενελσον 1, Σαφράνοβιτς 18, Σοκόλοβ 9.

Ελλάδα (Λεώνης): Μπέλλος 11, Πετρέας 8, Τερζής, Καρυπίδης 23, Πελεκούδας 4, Θάνος, Σαρικεϊσογλου 2, Τακουρίδης 8, Αχ. Παπαδημητρίου 69% (50%), Στιβαχτής, Κοκκινάκης 9, Ριζόπουλος 1

Keywords
Τυχαία Θέματα