Ήττα για Ηρακλή

22:13 11/8/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «κυανόλευκοι», είχαν και πάλι καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η Τεούτα, που είναι σαφώς πιο έτοιμη από τον Ηρακλή (ήδη έχει δώσει και δύο επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League), κέρδισε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μιντσάκου στο 59', εκμεταλλευόμενος το ολέθριο λάθος του Ιντζόγλου

που επιχείρησε να κάνει παράλληλη μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής των «κυανόλευκων».

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Σίνισα Γκόγκιτς χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο έκανε και άλλες αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του πλην των Κηπουρού, Λίμα και Ονουάτσι που προπονήθηκαν ατομικά. Να σημειωθεί πως με αυτό το φιλικό ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή, καθώς αύριο (12/8) το πρωί οι παίκτες του Γκόγκιτς θα κάνουν χαλάρωμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (46' Κολίτσι), Κοντέων (46' Σαββίδης), Παπαστεριανός (46' Μπριλάκης), Μπουκουβάλας (65' Θόρια), Κοντοδήμος (46' Τσερκέζος), Σαράφογλου (46' Τσιλιανίδης), Πορτουλίδης (65' Νατσιόπουλος), Βουτσιάς (28' λ.τρ. Ιντζόγλου, 70' Κραγιόπουλος), Σιατραβάνης (46' Ζάχορα), Σίμιτς (46' Κυριάκος), Ματσούκας (56' Χιονίδης).

Τεούτα: Ριζβάν, Ιντριζάι, Αλχμάτε, Γιακούπι, Οσμάν, Οντο, Ντόστι, Νίκα, Τσούρμπα, Μιντσάκου, Μουσταφάι

Γκόγκιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς, τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο επανέλαβε ότι για να βρεθεί στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος απαιτείται ακόμα πολύ δουλειά... «Είχαμε αρκετά καλά στοιχεία ενώ εμφανίστηκαν και τα αρνητικά που ξέρω ότι υπάρχουν, όπως για παράδειγμα ότι πρέπει να δουλέψουμε στο πρέσινγκ ψηλά, να έχουμε καλή συνεργασία γιατί αν καθυστερήσει ένας παίκτης τότε υπάρχουν κενά».

Είπε ακόμη: «Φάγαμε ένα φτηνό γκολ. Ζητάω να παίξουμε από πίσω αλλά θα πρέπει και από μόνοι τους να καταλαβαίνουν πότε γίνεται επικίνδυνο. Κι αν οι αντίπαλοι πιέζουν ψηλά, τότε μπορείς με μία πάσα πιο ψηλά, καθώς μπροστά θα είναι παίκτες ελεύθεροι, να κερδίσεις κάποια πράγματα. Αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε. Ετσι ο αντίπαλος έκανε το γκολ».

Πρόσθεσε ότι: «Είχαμε τρεξίματα, αυτό που ήθελα. Δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό. Συνεχίζουμε τη δουλειά και είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά και όταν τα παιδιά είναι πιο «φρέσκα» θα είμαστε καλύτεροι. Είχαμε φάσεις που δεν τις τελειώσαμε όπως έπρεπε».

Keywords
Τυχαία Θέματα