Ήττα σοκ στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

20:54 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού γνώρισε την ήττα με 29-25 από τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1. Η Ένωση έχασε την ψυχραιμία της, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι

τους και να τους φτάσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να προηγηθούν και γι' αυτό πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, αφού καμία δεν τα παρατούσε και έβρισκε τρόπο να σκοράρει. Στην πορεία, όμως η ΑΕΚ χαλάρωσε και έδωσε την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 15-11 μέχρι και το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, η Ένωση μπήκε δυναμικά και κατάφερε να μειώσει την διαφορά των 5 γκολ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό, όμως δεν κράτησε πολύ, αφού και πάλι οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν την ψυχραιμία τους και παρουσίασαν νεκρά διαστήματα στην άμυνα, κάτι που έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να διατηρήσουν το προβάδισμα. Η ΑΕΚ το πάλεψε, ώστε να γυρίσει το ματς, αλλά η αποβολή του Μάρκου Οικονόμου και οι δίλεπτες δεν της άφησαν το περιθώριο για την ανατροπή. Το τελικό 29-25 απογοητεύει τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 4-4, 10-8, 15-11, 19-14, 23-17, 29-25

ΠΑΟΚ (Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Κοκώνης 6, Π. Αποστολίδης, Ιλερής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 5, Ιωαννίδης 3, Τσακίρης 6, Περβανάς, Τσάτσος 3, Καράγγελος, Τσίλης, Σεβαστίδης 3, Κεσίδης

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 6, Αλβανός 1, Μπαλωμένος 5, Παπαδόπουλος 3, Ναουμίδης, Σύγγαρης, Τσαούσης 4, Τσακνής, Χερουβείμ, Κουρέτα, Γιαννόπουλος 1, Οικονόμου, Ασαρίδης, Παπαδιονυσίου.

Δίλεπτες αποβολές: 4-7
Πέναλτι: 2/3 - 3/4

Keywords
Τυχαία Θέματα