«Καμπανάκι» σε Μίτσελ: Βρες λύση τώρα!

08:46 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

Προβληματισμός επικρατεί στην διοίκηση του Ολυμπιακού για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας και χθες ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, και ο τεχνικός διευθυντής, Πιέρ Ισά, συναντήθηκαν με τον Μίτσελ για να μάθουν τι συμβαίνει.
Οι δυο παράγοντες του Ολυμπιακού ζήτησαν εξηγήσεις από τον Ισπανό τεχνικό και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μήνυμα τους ήταν σαφές: "Βρες λύση

τώρα, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Η εικόνα της ομάδας είναι κακή και περιμένουμε να μας πεις για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η εικόνα. Εσύ είσαι ο προπονητής, εσύ πρέπει να βρεις τι φταίει και να το διορθώσεις. Περιμένουμε βελτίωση της ομάδας άμεσα, εννοούμε από το επόμενο παιχνίδι".
Από την μεριά του ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος πως από το προσεχές φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Άντερλεχτ η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη. Όπως είπε ο Μίτσελ: "Η ομάδα θα είναι βελτιωμένη με την Άντερλεχτ. Έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και θα φανεί η δουλειά μας. Θα δείτε σημαντική διαφορά από το ματς με την Άντερλεχτ και η ομάδα θα δείχνει καλύτερη εικόνα παιχνίδι με παιχνίδι. Τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στην ανασταλτική μας λειτουργία. Θα δείχνουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας σε κάθε ματς που θα ακολουθήσει".
Το σίγουρο είναι πως μετά και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο "Άνφιλντ" το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα