«Καμπάνες» σε 12...

16:35 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές στα σωματεία του χάντμπολ :
1α) Αθλητή Σωματείου «Ιωνικός ΝΦ» Κων/νο Βαλαβάνη, την ποινή αποκλεισμού των δύο αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
β) Προπονητή Σωματείου «Γ.Σ. Χανίων» Δημ. Πουλιδάκη, την ποινή αποκλεισμού των δύο αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
2α) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. Ιωαννίνων» Σπυρίδων Ζαμπάλα, την ποινή αποκλεισμού των τριών αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
β) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. Ιωαννίνων» Γεώργιο Σκανδάλη, την ποινή αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής

από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
3α) Αθλητή Σωματείου «Απόλλων Σταυρούπολης» Αντώνιο Καρυπίδη, την ποινή αποκλεισμού των τριών αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
β) Αθλητή Σωματείου «Απόλλων Σταυρούπολης» Θεόδωρο Σιάκη, την ποινή αποκλεισμού των τριών αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θεωρεί την πράξη ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον διαιτητή.
4) Αθλητή Σωματείου «Πανιώνιος» Νικόλαο Ρούντο, την ποινή αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
5) Αθλητή Σωματείου «Αρχέλαος Κατερίνης» Νικόλαο Βουτσά, αναβάλλει λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του αθλητή για επόμενη δικάσιμο.
6)Αθλητή Σωματείου «Πήγασος Κυψέλης» Γεώργιο Κραουνάκη, την ποινή αποκλεισμού των δύο αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κατ' ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό, θεωρεί ότι η πράξη του εμπίπτει στο άρθρο 4 παρ.2α΄ (ανάρμοστη συμπεριφορά).
7) Αθλητή Σωματείου «Πήγασος Αιγίου» Ανδρέα Βορύλλα, την (ελαττωμένη) ποινή αποκλεισμού των τριών αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, λόγω του ότι δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη την φετινή περίοδο.

8) Αθλητικό σωματείο «Ακαδημία Πάτρας», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Αναγέννηση Βύρωνα».

9) Αθλητικό σωματείο «Ακαδημία Πάτρας», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Γ.Σ. Χανίων».

10) Αθλητικό σωματείο «Ελπίδες Δράμας», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 0-10 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Ακρίτες 2005 Νευροκοπίου».

11) Αθλητικό σωματείο «Φαίακας Κέρκυρας», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Φιλώτας Φλώρινας».

12) Αθλητικό σωματείο «Πόντιοι Κιλκίς», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Ορφέας Κατερίνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα