Καυτές αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση Τραβόλτα - Κρουζ

14:27 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

«Φωτιές» ανάβει δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού αμερικανικού περιοδικού Star, που υπό τον τίτλο «Το 30χρονο gay μυστικό του Tom και του John», αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση των δύο μεγαθηρίων του Χόλιγουντ, Tom Cruise και John Travolta.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα δημοσιεύει το περιοδικό, οι δύο σταρ μοιράζονται μία παθιασμένη ερωτική σχέση που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travolta ενδιαφέρθηκε... έντονα για τον όμορφο «Πρωτάρη», όταν τον είδε στην πρώτη του ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη».

Τότε λέγεται ότι ο Travolta προσκάλεσε τον Cruise να τον συνοδεύσει σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον. Συγκεκριμένα, και οι δύο βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα.

Πηγή σχολιάζει πως εκείνη η ρομαντική απόδραση «άλλαξε εντελώς τη ζωή του Tom, αν όχι και του Travolta». Πηγή του Star ισχυρίζεται επιπλέον ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και έπειτα απόλαυσαν μια εβδομάδα μαζί στο Όρεγκον.

Επιπροσθέτως, πηγές αναφέρουν ότι η σχέση των δύο σταρ πριν από τριάντα χρόνια ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για τη στροφή του σταρ του Top Gun στη Σαϊεντολογία.

Στο μεταξύ, το Classicalite τονίζει πως πρόκειται για παράλογους ισχυρισμούς που δεν έχουν ουδεμία δόση αξιοπιστίας. Από την πλευρά του, το Gossip Cop σχολιάζει πως παρά τα όσα δημοσιεύει το Star, οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ δεν έχουν 30ετή ερωτική ομοφυλοφιλική σχέση.

Το συγκεκριμένο site, που συνήθως αποκαλύπτει τα κατασκευασμένα και κίτρινα δημοσιεύματα, επιμένει ότι το άρθρο αυτό είναι προσπάθεια του σκανδαλοθηρικού περιοδικού προκειμένου να πουλήσει όσα περισσότερα τεύχη μπορεί.

Συνεργάτης του Gossip Cop χαρακτηρίζει γελοίο το δημοσίευμα του Star, ενώ τόσο ο Tom Cruise όσο και ο John Travolta δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα