«Καυτές» βραδιές του Μπενζεμά με Βέλγο τρανσέξουαλ!

08:19 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας sud info αποκάλυψε πως ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε 8000 ευρώ σε Βέλγο τρανσέξουαλ για να περάσει δυο βραδιές μαζί του.
Η ιστοσελίδα πήρε συνέντευξη από την 29χρονη Βικτόρια Ντορβάλ η οποία πριν πέντε χρόνια λεγόταν Τζόνι. Η Βικτόρια πριν πέντε χρόνια έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου και σήμερα υποστηρίζει πως έκανε σεξ με τον Μπενζεμά και τον ράπερ φίλο του, τον Μπούμπα.
Όπως τόνισε η 29χρονη: «Τον συνάντησα στο Παρίσι μαζί με την φίλη μου Ζαχία Ντεχάρ. Μου ζήτησε ραντεβού και μου πρόσφερε 2.000. Αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς τελικά δέχτηκα".
Όμως ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να περάσει και μια δεύτερη βραδιά με τον Βέλγο τρανσέξουαλ με την Βικτόρια να τον χρεώνει αυτή την φορά με 6000 ευρώ. «Γνώριζε για την εγχείρηση μου αλλά μου είπε πως δεν τον πειράζει. Μάλιστα, μου είπε καλύτερα έτσι ώστε να έχει επαφή με μια νεαρή γυναικα...».
Η Βικτόρια αποκάλυψε πως έκανε σεξ και με τον ράπερ φίλο του Μπενζεμά, Μπούμπα: «Ηθελε να περάσει μια βραδιά μαζί μου και του κόστισε 3.000 ευρώ. Ο μάνατζερ του με έβαλε να υπογράψω ένα μνημόνιο συμφωνίας πως δεν θα μιλήσω στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Φυσικά τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Μπούμπα αρνήθηκαν τα πάντα. Ντρέπονται να παραδεχτούν πως πλήρωσαν για σεξ, πόσο μάλλον με έναν τρανσέξουαλ. Προσωπικά δεν μίλησα ποτέ στον Τύπο της Γαλλίας. Μάλιστα υπάρχει και ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο υποστηρίζω πως δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την υπόθεση».
Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μπενζεμά εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε κατηγορηθεί πως μαζί με τον Φρανκ Ριμπερί είχε κάνει σεξ με την ανήλικη ιερόδουλη, την Ζαχία Ντεχάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα