Και η Λίβερπουλ για Χιουζ

17:10 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τη Γιουνάιτεντ... και η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυναμικά στην απόκτηση του Γουίλ Χιουζ, ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα αποτελέσει το «μήλον της έριδος» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο τεχνικός της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, Μπρένταν Ρότζερς, έθεσε την απόκτηση του 18χρονου άσου της Ντέρμπι ως προτεραιότητα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, «χαλώντας» ουσιαστικά τα σχέδια των «κόκκινων διαβόλων», που είχαν προγραμματίσει μία... εύκολη ένταξη του παίκτη στο δυναμικό τους.
Με το ενδιαφέρον τόσο της Γιουνάιτεντ, όσο και της Λίβερπουλ

για τον Χιουζ να γίνεται όλο και εντονότερο, η Ντέρμπι θέλει φυσικά να το εκμεταλλευτεί προς όφελός της, αξιώνοντας για την πώληση του νεαρού ένα ποσό κοντά στα 15 εκ. λίρες.
Σίγουρα το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι πρόθυμη να το δώσει καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο οποιαδήποτε προσφορά κινηθεί σε τέτοια επίπεδα θα είναι... καλοδεχούμενη από τα «κριάρια».
Οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με το ποιο θα είναι το μέλλον του ταλαντούχου μέσου, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα