Και η Λίβερπουλ για Βορμ

00:06 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι πολλά τα ονόματα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, όσον αφορά το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέπε Ρέινα στη Λίβερπουλ, σε περίπτωση που ο Ισπανός αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ένα από αυτά είναι και του Βορμ της Σουόνσι, ο οποίος σε δηλώσεις του δεν φάνηκε να αφήνει το ενδεχόμενο στην άκρη, τη στιγμή μάλιστα που προπονητής στους «κόκκινους» είναι ο παλιός του γνώριμος από την κοινή τους θητεία στους «κύκνους», Μπρένταν Ρότζερς.

«Μια επανασύνδεση με τον

Μπρένταν θα ήταν ιδιαίτερη. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή την περασμένη χρονιά, όμως προς στιγμήν το νούμερο ένα στη Λίβερπουλ είναι ο Πέπε Ρέινα. Το όνομά μου ακούγεται για πολλούς συλλόγους, αλλά δεν θα αφήσω τη Σουόνσι παρά μόνο για κάποιον μεγάλο σύλλογο της Αγγλίας ή του εξωτερικού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Από την πλευρά του, η παλιά δόξα του παρελθόντος για τη Λίβερπουλ, ο Μαρκ Λόουερσον, ανέφερε: «Ο Ρέινα θα μπορεί να φύγει το καλοκαίρι. Ήταν εκπληκτικός όλα τα χρόνια, αλλά ίσως έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσει. Ο Βορμ είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στην ομάδα και το στυλ του Ρότζερς».

Keywords
Τυχαία Θέματα