Και λίγα ήταν…

17:15 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 13η αγωνιστική

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Βοσκάκης

Εύκολο -αλλά και χορταστικό- ήταν το απόγευμα για τον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Τρίπολης έφτασε εύκολα στην νίκη με 3-0 και διατήρησε το φετινό αήττητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για έβδομο ματς, σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά κρίθηκε στα πρώτα 25 λεπτά, στα οποία καθορίστηκε

εν πολλοίς η έκβασή του, ωστόσο θα μπορούσε να έχει περισσότερα γκολ και από τις δύο πλευρές.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντε Μπλάσις. Στη συνέχεια, έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα κλειδώσει τη νίκη και ταυτόχρονα ο Παναιτωλικός την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι. Η... μπίλια έκατσε στην έδρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 23', όμως η προσπάθεια του Καλί σταμάτησε στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Ζησόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από τραγική έξοδο του Ράφαελ έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Αστέρας που και πάλι πίεσε περισσότερο και στο 55' έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Ουσέρο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί εκτέλεση πέναλτι. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση του Καράσκο. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, καθώς ο Παναιτωλικός είδε και την δεύτερη σπουδαία ευκαιρία του στο ματς να καταλήγει στο δοκάρι, από προσπάθεια του Θεοδωρίδη στο 82',

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65' Σέτι), Μπαράλες (73' Χουάνα), Ντε Μπλάσις (38' λ. τρ. Ναβάρο), Καράσκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς (57' Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γοδόι, Τζούνιορ (69' Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (34' λ. τρ. Ιωάννου).

Keywords
Τυχαία Θέματα