Και πολύ του ήταν...

22:37 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 4η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας

Χωρίς νίκη έμεινε για ένα ακόμα ματς ο Παναθηναϊκός που στη Λιβαδειά έμεινε ισόπαλος, 1-1 με τον Ατρόμητο. Κακή για ένα ακόμα ματς η ομάδα του Φερέιρα

δεν έκανε φάση και πήρε τον βαθμό χάρη σε ένα πέναλτι. Καλύτεροι οι Περιστεριώτες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το ματς.

Οι "πράσινοι" κατάφεραν χωρίς να κάνουν φάση στο πρώτο μέρος να προηγηθούν. Συγκεκριμένα στο 39' ο Γιαννούλης τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Φορναρόλι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Τοτσέ δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ. Πριν το γκολ η ομάδα του Φερέιρα είχε παρουσιάσει τη γνωστή απογοητευτική εικόνα της με τον Ατρόμητο να πιέζει και να έχει δημιουργήσει 2-3 πολύ καλές φάσεις. Συγκεκριμένα στο 18' ο Μπρίτο είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Καρνέζης ενώ έξι λεπτά μετά ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου πέρασε και τον γκολκίπερ του ΠΑΟ αλλά τον πρόλαβε ο Βύντρα που έδιωξε. Ο Σκόνδρας στο 28' είχε επίσης ένα καλό σουτ.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 48' απείλησε με σουτ του Δημούτσου. Τρία λεπτά μετά ο Σουμπίνιο έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 62' η ομάδα του Μπάγεβιτς άγγιξε την ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαρίνος έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Κούτσι από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά η υπεροχή του Ατρομήτου απέφερε καρπούς στο 77' όταν μετά από λάθος του Ζέκα ο Μπέλιτς πήρε την μπάλα και σέντρα με τον Ιγκλέσιας να γράφει το 1-1. Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό.

ΠΑΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Μπουμσόνγκ (65'Βελάσκες), Βιτόλο, Μαρίνος (79'Κουίνσι), Φορναρόλι (58'Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (72'Μπέλιτς), Σουμπίνιο (81'Καραμάνος), Επστάιν, Κούτσι (91'Πίτου Γκαρσία).

Keywords
Τυχαία Θέματα