«Καινούρια πράγματα για τον Ολυμπιακό»

19:23 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε πολύ δύσκολη στιγμή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά τις διαδοχικές ήττες του εντός συνόρων, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα: «Είναι ολοφάνερο πως ο Ολυμπιακός διανύει δύσκολη στιγμή. Η μόνη υποχρέωση της ομάδας είναι να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό (24/10, 21.30). Είναι ολοφάνερο αυτό που συμβαίνει.

Είναι καινούρια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει σε αλλαγή προπονητή, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προπονητής και τον υποστηρίζουμε όλοι οι παίκτες».

Για τη Λαμποράλ Κούτσα: «Είναι περίεργη ομάδα. Είναι ισπανική ομάδα, που παίζει γρήγορα. Είναι επικίνδυνη. Οφείλουμε να προσέξουμε δύο τρία στοιχεία, όπως είναι ο Ερτέλ που είναι πολύ καλός δημιουργός και σκόρερ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε το ρυθμό».

Για τον Τόμας Ερτέλ: «Είναι από τα ατού της ομάδας. Στηρίζουν πολύ το παιχνίδι τους σε αυτόν. Θα πρέπει να τον σταματήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα