Κακά για... Όσκαρ (VIDEO)

08:03 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε φιλική αναμέτρηση επί σουηδικού εδάφους, η Βραζιλία επικράτησε με 6-0 του Ιράκ με τον Κακά να είναι το πρόσωπο της βραδιάς καθώς εμφανίστηκε ξανά στην αρχική ενδεκάδα της Βραζιλίας μετά από δυο χρόνια.
Μάλιστα η επανεμφάνιση του Κακά συνδυάστηκε με ένα γκολ και μια ασίστ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μάνο Μενέζες να παρατάσσει την ομάδα με όλα τα αστέρια της. Στο 22ο λεπτό από ασίστ του Νεϊμάρ, ο Όσκαρ

έκανε το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Κακά.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, ο Κακά έκανε το 3-0 με τον Χουλκ να κάνει τέσσερα τα τέρματα της Βραζιλίας στο 56ο λεπτό. Ένα τέταρτο πριν το τέλος ήταν η σειρά του Νεϊμάρ να γράψει το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ κάνοντας το 5-0 με το τελικό 6-0 να διαμορφώνεται από τον Λούκας Μόουρα στο 80ο λεπτό.

Βραζιλία (Μάνο Μενέσες): Άλβες, Κορέια, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Κακά (72' Λούκας Μόουρα), Ραμίρες (81' Σάντρο), Παουλίνιο (89' Φερνάντο), Όσκαρ (82' Γκιλιάνο), Χουλκ (74' Τιάγκο Νέβες), Νεϊμάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα