Κακά: Βάζω στοίχημα για το Τσάμπιονς Λιγκ

10:07 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, η αισιοδοξία στην Ρεάλ Μαδρίτης για κατάκτηση του 10ου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της ομάδας είναι διάχυτη με τον Κακά μάλιστα να βάζει και στοίχημα πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πετύχει κάτι σπουδαίο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Την εφετινή σεζόν έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε κάτι σημαντικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα βάζω στοίχημα για την Ρεάλ, τους συμπαίκτες μου, σε αυτή την ομάδα. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο".

Για να φτάσει όμως η Ρεάλ Μαδρίτης στον στόχο θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία υποδέχεται αύριο στην ρεβάνς του 1-1 στα πλαίσια της φάσης των "16" με τον Κακά να δηλώνει: "Αποτελεί πάντα κίνητρο η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση, επειδή έχει δύσκολα παιχνίδια. Οι οπαδοί μας δεν χρειάζεται να είναι καθοριστικοί για την έκβαση του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού μπορούν με την στάση τους να κάνουν την διαφορά. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το ματς, αφού η αντίπαλη ομάδα έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και είναι ικανοί να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα".
Ο Κακά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προπονητή του, τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας: "Είναι ένας από τους καλύτερους που είχα ποτέ. Από κάθε προπονητή έχω πάρει κάτι, όμως έχω πάρει πολλά από τον Μουρίνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα