Κάλα: Γυρίζω στην ΑΕΚ αν με θέλουν πραγματικά

12:09 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την πόρτα της ΑΕΚ άνοιξε, για την επιστροφή του, ο Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός αμυντικός μιλώντας στο gazzetta.gr αφενός τόνισε ότι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Σεβίλλη (λήγει το συμβόλαιό του), αφετέρου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ΑΕΚ, αρκεί

να του δείξουν στην Ένωση οτι τον θέλουν πραγματικά, όπως είπε: «Από την ΑΕΚ δεν μου έχει μιλήσει κανείς για το ενδεχόμενο επιστροφής μου. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να γυρίσω, ωστόσο πρέπει να μου δείξουν ότι με θέλουν πραγματικά», τόνισε αρχικά ο Κάλα και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία στην οποία παίζει η ΑΕΚ, αλλά, πάντα, αυτό που κοιτάω είναι να αναγνωρίζουν την αξία μου και να με θέλουν πραγματικά. Αν μου το δείξουν, τότε όλα καλά».

Καταλήγοντας είπε για τη Σεβίλλη:
«Το πιθανότερο είναι να αποχωρήσω από εδώ το καλοκαίρι. Για τον Ιανουάριο ακόμα δεν το έχω σκεφτεί»

Mε τις δηλώσεις αυτές λοιπόν ο Χουάν Κάλα έδωσε επίσημη πλέον μορφή στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Φυσικά γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά πως από το καλοκαίρι έχει μιλήσει με την ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει το αεκ365, ενώ οι νεώτερες πληροφορίες μας λένε πως ο Κάλα θα είχε ήδη υτπογράψει στην Ενωση αν τα είχε βρει στο οικονομικό. Αυτό πιθανότατα εννοεί λέγοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να δείξει ότι τον θέλει, δηλαδή να του καταθέσει μια μεγαλύτερη οικονομική πρόταση από αυτή που έχει ήδη στα χέρια του. Η αλήθεια είναι πάντως πως αν κι αυτός δεν πέσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στις απαιτήσεις του η μεταγραφή παρότι υπάρχει δεδομένη θέληση και των δύο πλευρών δύσκολα θα προχωρήσει ακόμη κι αν η ΑΕΚ βελτιώσει κάπως την δική της πρόταση που ήδη πάντως για τα δεδομένα της εποχής είναι, αντικειμενικά, πολύ καλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα