Κάλεσμα των οπαδών της Κέρκυρας

17:17 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση – κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του νησιού από τους «Vourligans», να στηρίξουν δυναμικά τον ΑΟΚ
Να «κρατήσουμε ζωντανό ότι αγαπάμε» καλούν οι οργανωμένοι φίλοι της Κέρκυρας, γνωστοί και ως «Vourligans», μέσω ανακοίνωσής τους, τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, προτρέποντας έτσι και τους... μη ένθερμους φίλους του ΑΟΚ, να ενώσουν τις φωνές τους στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

«Είναι εποχές που παλεύουμε να κρατήσουμε ζωντανό

ότι αγαπάμε. Ένα απ' αυτά είναι και η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ. Γι' αυτό καλούμε όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους και αγνούς οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας να είναι κοντά της, στον κρίσιμο σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ ενώνοντας τις φωνές τους με τις φωνές μας, όλοι μαζί για μια μεγάλη νίκη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την ανακοίνωση δεν υπογράφει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, αλλά τα... «παιδία που γουστάρουν να βλέπουν τον Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ, να φωνάζουν γι' αυτόν, να κουράζονται για να κάνουν πράγματα, να μοιράζονται συναισθήματα, να ξοδεύουν χρήματα και χρόνο, όχι για τον εκάστοτε περαστικό αλλά για την ΙΔΕΑ και τις ΜΝΗΜΕΣ, για τη ΒΟΥΡΛΙΣΙΑ και το ΠΑΘΟΣ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα