Κάλεσμα των παλαιμάχων της ΑΕΚ

10:02 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει τους πάντες στο σημερινό παιχνίδι της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης, απεύθυναν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσή τους:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλεί όλους τους Ενωσίτες θα δηλώσουν βροντερό παρών το απόγευμα του Σαββάτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τα όσα πέρασε η ομάδα όλο το καλοκαίρι, τα προβλήματα λύθηκαν, έστω προσωρινά και πλέον καλούμαστε όλοι να βρεθούμε κοντά στον Βαγγέλη Βλάχο και τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το νέο αίμα της ΑΕΚ.

Αδέλφια Ενωσίτες, όλη η ΑΕΚ "ποντάρει" σε αυτά τα παιδιά! Αυτοί οι παίκτες είναι το μέλλον της! Αψήφησαν τη δυσμενή οικονομική κατάσταση του συλλόγου και προτίμησαν να φορέσουν την τιμημένη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος για να υπηρετήσουν την Ιδέα και την ιστορία της Ένωσης! Αξίζει να τους στηρίξουμε μέχρι τέλους! Να μείνουμε δίπλα τους σε κάθε μάχη, σε κάθε γήπεδο, «σε χιόνια, πέτρες και καταιγίδες», όπως λέει και το γνωστό ενωσίτικο σύνθημα.

ΥΓ: Ευχόμαστε στον Θωμά Μαύρο καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως πρόεδρος του συλλόγου.

ΥΓ1: Ελπίζουμε το ενδιαφέρον του κ. Βιντιάδη και του κ. Χάρις να έχει ευτυχή κατάληξη για τον σύλλογο.

ΥΓ2: Συγχαρητήρια στον κ. Δημητρέλο για τους αγώνες που έδωσε για να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση

Το ΔΣ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ"

Keywords
Τυχαία Θέματα