«Καλοστημένη τακτικά, σφιχτό κέντρο και αντεπιθέσεις»

10:22 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ σήμερα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ήδη έχουν περάσει πέντε παιχνίδια με τέσσερις ήττες. Αντίπαλος είναι η Κέρκυρα που έχει τέσσερις βαθμούς και έρχεται στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία μετά την νίκη της επί του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο. Ο Άγγελος Φαγογένης, ρεπόρτερ Κέρκυρας στο site

«corfusports» μιλά σήμερα στο aek365 για την κατάσταση της ομάδας του Άκη Μάντζιου, τον στόχο της στο ΟΑΚΑ και το πλάνο της για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα.

«Αν κανείς στην αρχή της σεζόν έλεγε πως η Κέρκυρα μπορεί να “χτυπήσει” την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ακόμα και αν ήταν γνωστά τα σημαντικά προβλήματα των δυο ομάδων, τότε, ακόμα και ένας αισιόδοξος Κερκυραίος φίλαθλος θα του απαντούσε… “Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις”. Ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει εν πολλοίς. Όσον αφορά στον Α.Ο. Κέρκυρα, το νεανικό σύνολο του Άκη Μάντζιου δείχνει σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα από αγωνιστική σε αγωνιστική, ενώ η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ, έχει φέρει “αέρα” ενθουσιασμού στις τάξεις των Κερκυραίων.
Πιο συγκρατημένος όλων ο τεχνικός του ΑΟΚ, ο οποίος θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του, τους προέτρεψε να μην φοβηθούν την ΑΕΚ, αλλά να την σέβονται, παρά τα προβλήματά της, τονίζοντάς τους πως αν παίξουν σύμφωνα με το πλάνο, τότε ο στόχος του θετικού αποτελέσματος θα είναι εφικτός.
Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να δούμε μια “καλοστημένη” τακτικά Κέρκυρα, στοιχείο που η νησιωτική ομάδα παρουσιάζει από το ματς που ακολούθησε της διακοπής του πρωταθλήματος, κόντρα στην Ξάνθη και έπειτα.
Το αγωνιστικό προφίλ που “χτίζει» σταδιακά η Κέρκυρα, με το “σφιχτό” κέντρο και το παιχνίδι αντεπιθέσεων, μένει να δούμε αν θα κλονιστεί από τις απουσίες των έμπειρων και συνάμα ποιοτικών παικτών. Ο Κοντοδήμος είναι τιμωρημένος, ο Αγρίτης δεν παίζει και ο Μπάρκογλου είναι αμφίβολος, εν αντιθέσει με τον Γιάντση που παρουσιάζεται “φορμαρισμένος” και έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Άλλωστε δεν διαθέτει και πολλούς τέτοιους παίκτες το κερκυραϊκό ρόστερ και η εμπειρία σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Στην πράξη όμως, όλα θα φανούν στο τερέν του ΟΑΚΑ…» τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα