Καλτσάς: Συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι

14:15 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Βέροια έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ριζούπολη, 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω αν ευστοχούσε στο πέναλτι ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες και τον κόσμο της Βέροιας.

Σε δηλώσεις του στην NOVA ο νεαρός επιθετικός τόνισε: "Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τον

κόσμο της ομάδας για την φάση του πέναλτι. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Αφού καταφέραμε και δεν χάσαμε σε μια δύσκολη έδρα πιστεύω πως είναι θετικό. Αυτό που μένει είναι να κοιτάξουμε την συνέχεια και να πάρουμε τα παιχνίδια ένα-ένα".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις από τις δυο ομάδες ήταν το κομβικό σημείο η φάση του πέναλτι, αφού αν είχε μπει το γκολ ίσως να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς".
Ο Νίκος Καλτσάς μίλησε επίσης
Για τα θετικά στοιχεία που κρατάνε στην Βέροια: "Παίξαμε πολύ καλά αμυντικά αφού καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".
Για το γεγονός ότι βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας: "Σίγουρα θα υπάρχει πίεση γιατί το να βλέπεις τη Βέροια τόσο χαμηλά δεν είναι καλό. Δουλεύουμε σκληρά όπως είπα και πριν για να καταφέρουμε να φύγουμε από τη δύσκολη ζώνη".

Keywords
Τυχαία Θέματα