«Καλύτερα κάποιοι να το βουλώσουν»

11:43 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα για το αγγλικό Λιγκ Καπ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αρκετές φορές εξέφραζε τα παράπονα του στον τέταρτο διαιτητή με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού ο Πολ Λαμπέρτ να του ζητήσει το λόγο και τους δυο προπονητές να έχουν φραστικό επεισόδιο με τον Μαντσίνι να αφήνει μπηχτές στην συνέχεια.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Είμαι κουρασμένος με αυτούς τους προπονητές. Δεν είπα τίποτα στον Λάμπερτ. Υπάρχουν κάποιοι προπονητές που είναι καλύτερα να το βουλώσουν. Ρώτησα μόνο αν υπήρχε κίτρινη

κάρτα, κουνώντας τα χέρια μου, τον τέταρτο διαιτητή και ήρθε κατά πάνω μου. Δεν του μίλησα, ρώτησα τον τέταρτο αν ήταν κίτρινη επειδή νόμιζα ότι ο διαιτητής είχε ξεχάσει τις κίτρινες κάρτες στα αποδυτήρια. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Θα τον κατανοούσα αν μιλούσα σε αυτόν, αλλά δεν έκανα τίποτα".
Από την μεριά του ο προπονητής της Άστον Βίλα θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας: "Αν είπε μόνο αυτό, τότε όλα είναι ok. Τον σέβομαι σαν προπονητή και σαν πρώην παίκτη. Δεν ήταν στην πραγματικότητα διαμάχη. Δεν ήταν τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα