«Καλύτερα στον τελικό Κυπέλλου παρά στα πλέι οφ»

11:21 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στον δεύτερο γύρο ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και βρίσκεται κοντά στην είσοδο του στα πλέι οφ με τον Σάββα Τσαμπούρη ωστόσο να παραδέχεται πως θα προτιμούσε να κερδίσει η ομάδα της Αρκαδίας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος παρά να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Παράλληλα ο άσος του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε πως ο ερχομός του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
"Συνήθως νικάγαμε σε όλα τα ματς με 1-0. Από πέρσι είχαμε να κερδίσουμε με 3-0 πάλι

με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Το κύριο σημείο της χθεσινής συνάντησης ήταν το δεύτερο γκολ. Μπήκε στο κατάλληλο χρονι9κό σημείο, μετά ο Εργοτέλης ανοίχτηκε και έτσι πετύχαμε και το τρίτο γκολ.
Η ομάδα είχε το καλοκαίρι όλη αυτή την ιστορία σε ποια κατηγορία θα παίξει και γενικώς δεν βρίσκαμε ρυθμό. Από τον ερχομό του Σάκη Τσιώλη και μετά όλα μπήκαν σε μια σειρά.
Αυτό που έχει επιβάλλει στο παιχνίδι μας ο Σάκης Τσιώλης είναι το συνεχές πρέσινγκ και να παίζουμε πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν ένας προπονητής λέει τόσα κολακευτικά λόγια για εμένα. Βέβαια είναι όνειρο μου η κλήση στην Εθνική αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Αν η ομάδα δεν έκανε καλή πορεία φέτος, κανενός το βλέμμα δεν θα στρεφόταν στον Τσαμπούρη ή στον Πιπίνη. Δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.
Είμαστε κοντά στην είσοδο στα πλέι οφ αλλά στόχος μας είναι το Κύπελλο. Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο στα ημιτελικά, που είναι ομάδα στα μέτρα μας. Προσωπικά θα προτιμούσα να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται και μας συμπαραστέκεται. Κοιτάμε με τις επιτυχίες που κάνουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα