«Καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός»

15:45 9/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης ο Ανδρέας Τάττος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ντέρμπι του Σαββάτου(15/10) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έχρησε φαβορί τους ερυθρόλευκους. Ο νεαρός μέσος φέτος αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο. Ο Τάττος μίλησε μάλιστα και για την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό

εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάτος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το επίπεδο της Εθνικής Ελλάδας :«Η εθνική έχει τα προσόντα και τα φόντα να συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Τι παραπάνω έχουν οι υπόλοιπες χώρες; Τα παιδιά στην Εθνική παίζουν πολύ καλά και είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για το αν περιμένει να κληθεί σύντομα στην Εθνική, όπως ο συμπαίκτης του Γιάννης Σκόνδρας:
«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αγωνίζομαι καλά στον Ατρόμητο και να δείξω στους ανθρώπους της Εθνικής πως αξίζω να με καλέσουν ξανά. Από εκεί και πέρα, στον Ατρόμητο γίνεται πολύ καλή δουλειά. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και ελπίζω στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους :«Πρέπει να δουλεύω σκληρά για να φτάσω ψηλά. Δεν φτάνεις ψηλά χωρίς να δουλέψεις πολύ. Αν ο κ. Βαλβέρδε με εμπιστευτεί, θα προσπαθήσω να δείξω και εκεί τον καλύτερο εαυτό μου. Αν δεν μου δοθεί η ευκαιρία, δεν μπορώ να δείξω την αξία μου. Είναι πιο εύκολο να παίζεις σε μεγαλύτερες ομάδες, επειδή έχεις δίπλα σου σπουδαίους παίκτες».

Για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ξεχωρίζει στους Περιστεριώτες :«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει βοηθήσει πολύ τον Ατρόμητο με τα γκολ που έχει πετύχει. Είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω για ποιον λόγο δεν έμεινε στον Ολυμπιακό. Σημασία έχει που μας βοηθάει και προσπαθούμε να συνεργαστούμε καλά μέσα στο γήπεδο. Είμαστε και οι δύο στη διάθεση του κ. Βαλβέρδε. Θέλουμε και οι δύο να αγωνιστούμε στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του Ατρομήτου :«Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα τα πάει πολύ καλά. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα αλλάξουν οι στόχοι μας. Είναι αρκετά δύσκολο το πρωτάθλημα, επειδή λείπουν οι δύο ομάδες, λόγω της γνωστής υπόθεσης. Μακάρι να ξεκαθαρίσει σύντομα το συγκεκριμένο θέμα που κρατάει από το καλοκαίρι για να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (15/10) :«Θα ήθελα να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου αγώνα. Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και είναι διαφορετική τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ».

Για τους νεαρούς παίκτες στην Ελλάδα :«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό μιας διοίκησης ή ενός παράγοντα. Κάποιοι νεαροί παίκτες έχουν πάρει κάποιες ευκαιρίες και έχουν παίξει στο Champions League».


Για τον Γιώργο Δώνη :«Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα