Κάμερον: Συμφωνώ με την ποινή στον Λουίς Σουάρες

12:26 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας να τιμωρήσει με δέκα αγωνιστικές τον Λουίς Σουάρες για την δαγκωνιά στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς βρίσκει σύμφωνο τον Ντέιβιντ Κάμερον με τον Βρετανό πρωθυπουργό να τάσσεται υπέρ της επιβολής αυστηρών ποινών.

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του BBC, ο Ντέιβιντ Κάμερον τόνισε: "Αυτό έχει να κάνει με την Ομοσπονδία, δεν είναι δική μου απόφαση. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφασίζει, είναι τελείως ανεξάρτητη και αυτός είναι ο τρόπος που θα

έπρεπε να δουλεύει. Το αφήνω σε αυτούς, αν με ρωτάτε ως πατέρα και ως άνθρωπο, ναι, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν σκληρές ποινές όταν οι παίκτες συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο".
Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν η FA ανακοινώσει την απόφαση για τον Λουίς Σουάρες, ο Κάμερον είχε βγει και, εμμέσως πλην σαφώς, είχε ζητήσει την τιμωρία του Ουρουγουανού επιθετικού της Λίβερπουλ με τον Βρετανό πρωθυπουργό να δηλώνει για την παρέμβαση του: "Έκανα ξεκάθαρες τις απόψεις μου απλά ως πατέρας που παρακολουθεί το παιχνίδι. Έχω έναν 7χρονο γιο που λατρεύει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και όταν οι παίκτες συμπεριφέρονται έτσι, απλά δίνουν το χειρότερο παράδειγμα στους νεαρούς της χώρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα