Καμία συμφωνία Βασιλείου με Λεβαδειακό

10:44 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι δηλώσεις του Στέλιου Βασιλείου («Ξέρω ότι η ΑΕΚ με παρακολουθεί από την περσινή χρονιά. Ακόμα δεν έχω δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση. Θα ήθελα, όμως, να πω πως η ΑΕΚ διαχρονικά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πόσω μάλλον τώρα που είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο τιμόνι της και υπάρχει η προοπτική αναγέννησης της ομάδας και της δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ποιος δεν θα' θελε να

παίξει σε μία τέτοια ομάδα». Ερωτηθείς αν θα είχε πρόβλημα να παίξει στη Football League, ο Βασιλείου απάντησε: «Δεν με νοιάζει καθόλου! Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ!») έφεραν ξανά στο προσκήνιο την υπόθεσή του.

Ο νεαρός φορ του Λεβαδειακού εξετάζεται από την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η Ένωση να κάνει του χρόνου κίνηση για την απόκτησή του. Αμέσως μετά τις δηλώσεις του παίκτη πάντως ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτες δεν έχει υπογράψει ούτε... προσύμφωνο με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θέλει να του ανανεώσει νωρίτερα το συμβόλαιο, καθώς γνωρίζει ότι ο Βασιλείου από το καλοκαίρι θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του και χωρίς νομικούς περιορισμούς την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, υπογράφοντας το καλοκαίρι του 2014 για τον Γενάρη του 2015, με τον Κομπότη να μην παίρνει ευρώ. Αυτή η υπόθεση πάντως θα έχει... ζουμί το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα