Καμμένος σε βουλευτές: Ρίξτε την κυβέρνηση

12:22 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

«Δεν θέλουμε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, θέλουμε αυτούς που την ψήφισαν από αντίδραση», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «Πιστεύουμε

ότι δεν πρέπει να ισχύει η ασυλία για τους βουλευτές» και ξεκαθάρισε ότι: «Προχωράμε σε διαγραφές στελεχών που πιστεύουν στη θεωρία των δύο άκρων. Αυτοί λοιπόν που πιστεύουν στη θεωρία των δύο άκρων, δεν έχουν θέση σε εμάς. Καλό είναι ότι όσοι μένουν και πιστεύουν σε αυτό να φύγουν».
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι: «Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο που θα χτυπήσει τη θεωρία των δύο άκρων».
Μίλησε όμως και για τα ήδη καταγεγραμμένα στη Βουλή νέα μέτρα.
Και προέτρεψε τους βουλευτές να μην τα ψηφίσουν και να ρίξουν την κυβέρνηση. «Αυτά είναι όλα παραμύθια. Εάν δεν θέλουν να περάσουν τα νέα μέτρα, να τους ρίξουν τώρα. Αυτά που έχουν υπογράψει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς είναι μέσα στα μνημόνια», είπε. Και συνέχισε: «Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης για τις απαιτήσεις της τρόικας είναι παραμύθια. Αυτή η πολιτική δεν μας σώζει. Τους καλώ να ρίξουν την κυβέρνηση τώρα».
Ανέφερε ακόμη: «Μας κατηγορούν αυτοί που στηρίζουν την κυβέρνηση. Συγκυβερνούν δύο κόμματα που ήταν αιώνιοι εχθροί. Ο κ. Βενιζέλος χειροκροτεί τον κ. Βορίδη».
Ξεκαθάρισε ότι «Δεν πρόκειται να κυβερνήσουμε με κανένα κόμμα που στηρίζει το μνημόνιο. Όσο ψηφίζουν μνημόνια δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας... Ποτέ», είπε αναφερόμενος φυσικά στη Νέα Δημοκρατία.
Και συνέχισε λέγοντας «Είμαστε πιο κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ από πριν». Ανέφερε ακόμη ότι κάποιοι ακροδεξιοί στην κυβέρνηση θεωρούν ότι πρέπει να φυλακίσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Και για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί μετά τη μήνυσή του στον δημοσιογράφο των Νέων, είπε: «Έκανα μήνυση στον Παπαχρήστο γιατί έχει αποφασίσει να γράφει συνεχώς ψέματα».

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα