Κάνει διάλειμμα ο Χάινκες

14:30 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιούπ Χάινκες ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του να μην υπογράψει σε καμία ομάδα για την επόμενη σεζόν και να πάει για διακοπές μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάινκες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με φόντο μια τεράστια φωτογραφία που απεικόνιζε τον ίδιο με την φράση "Γιούπ, σε ευχαριστούμε". Όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός: "Δεν θα εργαστώ πουθενά του χρόνου. Θα ξεκουραστώ. Φέτος εργάστηκα πολύ σκληρά. Έφτασα στα όρια μου δουλεύοντας ακατάπαυστα, χωρίς ξεκούραση. Διαπίστωσα, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, ότι έχω φτάσει σε μια

ηλικία που χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να με προσλάβουν. Οι πλούσιες ομάδες, αυτές που δίνουν αλόγιστα χρήματα, δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Ακόμα και μια διεθνώς διακεκριμένη ομάδα με πλησίασε".
Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, δήλωσε: "Ο Γιούπ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είχε ένα πλάνο για να φτάσουμε στην κορυφή και δούλεψε για αυτό με ένα πάθος που δεν έχω ξαναδεί. Με το τρεμπλ καταφέραμε κάτι ιστορικό και η συμβολή του ήταν τεράστια. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη σεζόν. Σε ευχαριστούμε Γιούπ. Όταν ξεκουραστεί και νιώσει έτοιμος, οι πόρτες της Μπάγερν θα είναι πάντα ανοικτές για αυτόν".
Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, δήλωσε: "Ο Γιούπ δούλεψε υποδειγματικά και έκανε τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Οι παίκτες τον ακολούθησαν πιστά και δικαιώθηκαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα