«Κανείς δεν το περίμενε»

23:36 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Εκπληκτικό επίτευγμα χαρακτήρισε, για τον Ολυμπιακό, την πρόκρισή του στον τελικό του Final Four του Λονδίνου ο Κώστας Σλούκας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό, για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Θεωρώ πως κανείς δεν το περίμενε από εμάς. Είμαστε μια ομάδα παικτών που παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίζεις, ειδικά όταν είσαι σε Final Four».

Για την

απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Σήμερα (10/05) παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Αυτοσυγκεντρωθήκαμε σε αυτά ακριβώς που θέλαμε να κάνουμε, είχαμε πλάνο και καταφέραμε να κρατήσουμε μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πολύ χαμηλά επιθετικά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν προκριθεί δύο διαδοχικές φορές σε τελικό».

Για την προσωπική απόδοσή του: «Έχω αυξημένο ρόλο από τον Ιανουάριο, ύστερα από κάποιους τραυματισμούς και είμαι χαρούμενος που έχω καταφέρει να ανταποκριθώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Έχουμε στη φανέλα μας το σήμα της κατάκτησης του τίτλου του 2012. Τώρα, θέλουμε και το φετινό. Θα είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα