«Κανένα ίχνος κάκωσης στο κεφάλι του Κατσούλη»

12:33 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει πως η νεκροτομή στον φίλαθλο του Εθνικού από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών έδειξε πως δεν υπάρχει κάκωση στο κεφάλι του μακροσκοπικά.
Πλέον, για την ολοκλήρωση του πορίσματος της, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών αναμένει εκτεταμένη παθολογοανατομική και τοξικολογική διερεύνηση, με σκοπό σε μικροσκοπικό-βιοχημικό

επίπεδο να διερευνηθεί η πιθανότητα μικροσκοπικής βλάβης, με πιθανότερη κυρίως αυτή της παθολογικής αιτίας.
Όμως το αποτέλεσμα αυτό της νεκροτομής στον άτυχο 45χρονο Κώστα Κατσούλη έρχεται πλέον να δικαιώσει την αρχική ιατρική εκτίμηση των νευροχειρουργών του Βενιζελείου, με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Μωραΐτη, αλλά και των ιατροδικαστών της Κρήτης, που ενώ ο άτυχος άνδρας βρισκόταν ακόμη εν ζωή, υποστήριξαν ότι στο κεφάλι του δεν υπήρχε κανένα ίχνος κακώσεων, με αποτέλεσμα να πιθανολογούν σφόδρα τότε παθολογικά αίτια στην αιμορραγία του.
Πάντως, η αποκάλυψη για τα νέα δεδομένα δεν αναιρεί ή "ελαφρύνει" την έκρηξη βίας που για μία ακόμη φορά ανεγκέφαλοι και επικίνδυνοι με τις πράξεις τους κηλίδωσαν και πάλι το ποδόσφαιρο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με το θάνατο του 45χρονου Κώστα Κατσούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα