«Κανένα πρόβλημα με Ντε Ρόσι»

18:03 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το αν θα παίζει και σε ποια θέση ο διεθνής μέσος έχει γίνει μεγάλο θέμα τη φετινή σεζόν και αυτό δεν αρέσει στον Τσέχο προπονητή, όπως φάνηκε από όσα είπε στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν συνεχώς για τον Ντε Ρόσι.

«Ως προπονητής πρέπει να παίρνω αποφάσεις. Με εντυπωσιάζετε με όσα λέτε γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι ο Ντε Ρόσι δεν ήταν ποτέ ο παίκτης που έφτιαχνε παιχνίδι. Αυτό τον ρόλο τον είχε ο Νταβίντ Πιζάρο. Μπορεί πέρυσι να αγωνίστηκε σαν playmaker κάποιες φορές ο Ντε Ρόσι αλλά πέρυσι έπαιξε και στόπερ κάποιες άλλες

φορές... Εγώ ξέρω ότι ο Ντανιέλε είναι αμυντικό χαφ για οκτώ χρόνια και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει φέτος πρόβλημα το πού θα παίζει», είπε ο Ζέμαν και σε ερώτηση για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα του, απάντησε: «Πετάξαμε έξι βαθμούς κόντρα σε Μπολόνια και Ουντινέζε. Οι εμφανίσεις ήταν καλές αλλά δεν είχαμε σταθερότητα και συγκέντρωση για 90 λεπτά. Κόντρα στην Ουντινέζε, την Κυριακή, έπρεπε να είμαστε μπροστά με 4-0 στα πρώτα 30 λεπτά... Παίξαμε καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια αλλά έχουμε τιμωρηθεί για κάποιες απροσεξίες μας. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Συνεχώς το δείχνουμε αυτό, με εξαίρεση την ήττα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο».

Τέλος, ο προπονητής των Τζιαλορόσι υπερασπίστηκε τον Ματία Ντέστρο που δέχεται κριτική επειδή δεν έχει σκοράρει φέτος, λέγοντας πως «παραμένει ένας σημαντικός παίκτης για μένα. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να παίξουμε με 11 και εσείς, τα ΜΜΕ, ήδη πιστεύετε ότι είναι πολλοί οι τρεις επιθετικοί... Αυτή τη στιγμή οι Οσβάλντο, Τότι και Λαμέλα μου προσφέρουν κάποιες εγγυήσεις αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για τον Ντέστρο. Η Ρόμα τον χρειάζεται και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα