«Κάνουμε τεράστιο αγώνα»

17:53 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Παρουσία του βασικού χορηγού, Δημήτρη Κοντομηνά, έγινε σήμερα (12/10) σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη η επίσημη παρουσίαση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μπάνε Πρέλεβιτς: «Για εμάς η ομάδα μας είναι η καλύτερη που υπάρχει. Θα χαιρόμαστε στις νίκες και θα τη στηρίζουμε στις δύσκολες στιγμές. Ως αθλητής έχεις την μπάλα και λειτουργείς μόνος σου, από τις διοικητικές θέσεις δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο. Από

τη θέση που βρίσκομαι δεν μπορώ να δώσω αγωνιστικό όραμα στην ομάδα, αυτό έχουν άλλοι το ρόλο να το κάνουν».

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: «Κάνουμε τεράστιο αγώνα για να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή. Κυρίαρχος στόχος είναι η εξυγίανση και να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Με την εξυγίανση ο ΠΑΟΚ θα βγει από το αδιέξοδο και θα στρωθεί ο δρόμος για να έρθει κοντά του ένας επενδυτής».

Δημήτρης Κοντομηνάς: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Οι εταιρίες μου κι εγώ θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παίρνει ο ΠΑΟΚ αυτά που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, ιστορία, παρελθόν, αλλά ελπίζουμε περισσότερο να βοηθήσουμε στο μέλλον. Με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, αλλά κυρίως με το έμψυχο υλικό που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να επανέλθει σε μεγάλες νίκες και να πάρει πρωταθλήματα εντός κι εκτός Ελλάδας. Η προσπάθειά μου είναι να βοηθήσω. Στη Θεσσαλονίκη είχα πολλά χρόνια να έρθω, τελευταία το έχω κάνει όμως, πολλές φορές για να δούμε πώς μπορούμε να «χτίσουμε» τη συνεργασία μας με την ομάδα. Δεν είμαστε για λόγια, αλλά για πράξεις. Είμαι συγκινημένος και ενθουσιασμένος που μπορώ να συμβάλω με τις μικρές μου δυνάμεις, όποιες και αν είναι αυτές, για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Το μέλλον θα είναι λαμπρό».

Σούλης Μαρκόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε το καλοκαίρι, βάσει των οικονομικών δεδομένων μας, να κάνουμε το καλύτερο ρόστερ. Με τους παίκτες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Χρειάζεται υπομονή, ο κόσμος -το ξέρουμε- έχει απαιτήσεις. Τα παιδιά πρέπει να αποκτήσουν μπασκετική ταυτότητα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά. Γίνεται καλή προσπάθεια και, αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και με τους φιλάθλους να στηρίζουν στις καλές και τις άσχημες στιγμές, θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Λάζαρος Παπαδόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουμε όλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Συναισθανόμενοι το βάρος της φανέλας και της ιστορίας της ομάδας θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και τις δικές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα