Κάνουν έρανο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

16:48 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίοι θα ήθελαν να τον ξαναδούν με την κόκκινη φανέλα. Προς αυτή την κατεύθυνση, οπαδοί της πρωταθλήτριας Αγγλίας στην Αυστραλία δημιούργησαν μια ιστοσελίδα προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για να βοηθήσουν την ομάδα στην μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.
Ο ιδρυτής της σελίδας που θα συγκεντρώσει χρήματα για την υλοποίηση της μεταγραφής δήλωσε: "Έχουμε επικοινωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους διαβεβαιώσαμε ότι οι προθέσεις μας είναι μόνο για το καλό του συλλόγου".

Στον έρανο, αυτό, καλούν τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ανά την υφήλιο να δώσουν ένα ποσό περίπου 10 ευρώ, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα που θα δοθούν στην ομάδα, προκειμένου να αποκτηθεί ο Ρονάλντο.
Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί επιτυχημένα αυτό το deal, όσοι συνείσφεραν, θα μπορούν με άλλα 60 ευρώ να πάρουν την αυθεντική φανέλα της Γιουνάιτεντ με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πίσω μέρος.
Φυσικά, σε περίπτωση που η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί, όσοι έδωσαν χρήματα, θα τους επιστραφούν.
Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ, δήλωσε: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να σαν υπενθυμίσει πως οι αποφάσεις για προσθήκες στο ρόστερ λαμβάνονται από τον προπονητή και όχι από τους οπαδούς".
"Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, οι φίλαθλοί μας να έχουν λανθασμένη εντύπωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα