Καπουράνης: «Ζω το όνειρο μου στην ΑΕΚ…»

21:06 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Βλάχος του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ και ο Θωμάς Καπουράνης την… άρπαξε από τα μαλλιά. Ο 22χρονος μέσος πέρυσι έπαιζε στην Φούτμπολ Λιγκ 2 με τον ΠΑΟ Ρουφ, αλλά εδώ και μία εβδομάδα «κέρδισε» τον νέο προπονητή της Ένωσης που τον επιβράβευσε δίνοντας του το δικαίωμα να κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ

και να μπει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Ο Καπουράνης αναμενόμενα είναι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος και μιλώντας στο aek365 τόνισε ότι είναι… όνειρο να είναι στην ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βλάχο.

«Είναι υπέροχο αυτό που ζω. Θα είμαι στην προετοιμασία της ΑΕΚ, όπως ενημερώθηκα σήμερα. Ξέρω ότι πέτυχα τον πρώτο στόχο μου, αλλά έχω ακόμη πάρα πολύ δουλειά. Ξέρω καλά τις απαιτήσεις και ότι χρειάζεται κάθε μέρα να δίνω τα πάντα για να μπορώ να λογίζομαι ως μέλος της ΑΕΚ» είπε ο 22χρονος και συμπλήρωσε «Μιλάμε για την ΑΕΚ, που ότι και να περνά τώρα, ότι και να βιώνει με τόσα πολλά προβλήματα, δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα με πάρα πολύ κόσμο που την ακολουθεί παντού. Κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά αυτό. Και πάντα θα παραμένει το όνειρο πολλών παικτών για να φορέσουν την φανέλα τους. Έτσι και για μένα και ευχαριστώ όσους με έφεραν εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε δουλειά, για να δείξω τι αξίζω».

Τέλος, ο Καπουράνης δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Βλάχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όπως και τους συνεργάτες του στο τιμ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού πρέπει σε ποιο υψηλό επίπεδο να καθιερωθώ. Από Δευτέρα ξεκινάμε δουλειά και μόνο δουλειά. Όλα τα υπόλοιπα στο γήπεδο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα