«Καψώνι» σε Καράμπελα!

17:26 7/2/2012 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, στόχευε να έρθει κοντά με τους παίκτες του. Αλλωστε, με τα τόσα προβλήματα έμοιαζε μονόδρομος αυτή η λύση. Ο προπονητής της ΑΕΚ το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, αλλά τον Γενάρη τα προβλήματα… ξεπέρασαν την προσπάθεια του. Πλέον, με τον Ιανουάριο να αποτελεί παρελθόν και άπαντες να προσηλώνονται στους αγωνιστικούς στόχους ο Κωστένογλου προσπαθεί

να φτιάξει πάλι το καλό κλίμα της ΑΕΚ.

Και ειδικά ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Εκεί που η ΑΕΚ πρέπει να πάει ενωμένη και ως ομάδα να «παλέψει» να διεκδικήσει την νίκη. Στο πλαίσιο αυτό ο Κωστέ προσπαθεί να δημιουργεί ευχάριστο κλίμα εντός των αποδυτηρίων. Και σήμερα την ώρα που ήταν ο προπονητής της Ενωσης μαζί με τους παίκτες στα αποδυτήρια ξεκίνησαν συζητήσεις εκτός ποδοσφαίρου.

Εκεί ο Κωστένογλου ρώτησε έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πόσο ζει η ελιά. Απάντηση δεν πήρε και έτσι απευθύνθηκε σε άλλο παίκτη. Όμως ο Καράμπελας είχε… σφυρίξει την απάντηση και ο δεύτερος ερωτηθείς παίκτης απάντησε «100 χρόνια». Ο «Κωστέ» όμως είχε αντιληφθεί τον Καράμπελα και του είπε «Νίκο πέσε και πάρε πέντε…».

Απαντες ξέσπασαν σε γέλια, όπως και ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ. Δείγμα ότι οι σχέσεις του με τον Κωστένογλου είναι πλέον αρκετά καλές μετά το μπέρδεμα με την απόσυρση της προσφυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα