Καραλής: Δεν διεκδικήσαμε κάτι παραπάνω

22:17 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Καραλής τόνισε μετά το ματς πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ενώ η ΑΕΚ ήθελε το ματς, γύρισε ανεξήγητα πίσω και ουσιαστικά δεν διεκδίκησε τίποτα παραπάνω από το παιχνίδι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον αγώνα της επόμενης Κυριακής, λέγοντας πως εντός έδρας η «Ένωση» παρουσιάζεται μεταμορφωμένη και με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να πάρει τη νίκη.
«Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Ήταν ένα ματς το οποίο το θέλαμε πολύ. Όλα τα παιχνίδια έρχονται εναντίον μας. Ίσως το άγχος, το

γήπεδο, ότι παίζουμε μόνοι μας δημιουργούν στρες. Προσπαθούμε να παίζουμε γι' αυτόν τον υπέροχο κόσμο που είναι συνέχεια δίπλα μας», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς-δίχως αύριο με τον Πανθρακικό λέγοντας: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Στην έδρα μας η ομάδα μεταμορφώνεται. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από ματς, πλην της νίκης».
Ερωτώμενος για το τι έφταιξε και η ομάδα παρουσιάστηκε τόσο κακή είπε: «Τι να πω; Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ. Μας έριξε πολύ. Γυρίσαμε χωρίς λόγο πίσω και δεν διεκδικήσαμε κάτι παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα