«Καρατομήθηκαν» Φάκος, Αντωνακάκης

07:45 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με την δικαιολογία ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και βγαίνουν συνεχώς στα κανάλια, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς κ.κ. Φάκος, Αντωνακάκης "καρατομήθηκαν" από την ΕΠΟ έπειτα από ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Η Ομοσπονδία και ο Πιλάβιος έκαναν το χατίρι στην Super League και απομάκρυναν τους δυο εισαγγελείς οι οποίοι είχαν δημιουργήσει πολλούς εχθρούς μέσα στην Λίγκα λόγω των προστίμων που καλούνταν να πληρώσουν οι ομάδες

από τις πειθαρχικές διώξεις που ασκούσαν. Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, είχε χαρακτηρίσει "άστοχο" το αίτημα της Super League για απομάκρυνση των δυο εισαγγελέων που είχαν ενεργό συμμετοχή στην διερεύνηση για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να βρεθούν οι αντικαταστάτες των κ.κ. Αντωνακάκη, Φάκου, χρέη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα θα εκτελούν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ δηλαδή οι Πιλάβιος, Παπουτσάκης, Οικονομίδης Σταθόπουλος, Αναστόπουλος και Γκιρτζίκης.

Επίσης, ερωτηματικά προκαλεί η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με την οποία ορίστηκε εκ νέου ο Γιάννης Δεσύλλας ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ο οποίος ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα