Καρατζαφέρης: Δεν δέχομαι τελεσίγραφα

14:21 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σκληρή γλώσσα για τις απαιτήσεις και τη στάση της τρόικας χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας το Σάββατο το απόγευμα σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

«Αν δεν μας κάνει το πακέτο, δεν θα το πάρουμε», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος

Καρατζαφέρης για τις απαιτήσεις της τρόικας, ενόψει της σημερινής σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

«Ας το καταλάβουν καλά και οι τροϊκανοί αλλά και οι εγχώριοι εκβιαστές ότι δεν λειτουργώ καλά κάτω από συνθήκες εκβιασμού», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε: «Το εξαιρετικό θέμα είναι εάν και πόσο θα αποφασίσουμε να είμαστε καλά παιδιά. Στην αυριανή συνάντηση δεν πρόκειται να περιοριστώ σε αυτά που μας λένε οι τροϊκανοί. Θα φτάσω βαθύτερα. Ποιος τα επιβάλει όλα αυτά; Τα επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή μήπως η ΕΕ είναι όμηρος και υπόδουλος των ορέξεων της κ. Μέρκελ; Δεν δέχομαι, λοιπόν, αύριο, κατά καμιά έννοια, ό,τι θέλει να επιβάλει η κ. Μέρκελ».

Keywords
Τυχαία Θέματα