«Καρφώνει» τον Παπουτσή ο Χρυσοχοΐδης

14:03 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την στρατηγική που θα ακολουθήσει κατά την 3η του θητεία ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε συνοπτικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ωστόσο προηγουμένως φρόντισε να αφήσει "αιχμές" για τα πεπραγμένα της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δηλαδή του Χρήστου Παπουτσή.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. λέγοντας: "Όταν έφυγα από το υπουργείο, πριν 17 μήνες, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είχε 2.000 άνδρες και γυναίκες και περισσότερες από 1.000 μοτοσικλέτες. Τώρα, ενεργοί είναι οι 1.300 και οι 700 είναι σε γραφεία".

Ο νέος υπουργός Προστασίας του πολίτη αφού παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει που βρίσκονται 2500 νέοι αστυνομικοί αλλά ούτε και πού τοποθετήθηκαν 1200 ειδικοί φρουροί στην συνέχεια υπογράμμισε πως από αύριο θα βγουν στους δρόμους και οι 700, ενώ σύντομα ακόμη 1.000 αστυνομικοί θα προστεθούν στη δύναμη της συγκεκριμένης ομάδας.
Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η Αστυνομία θα είναι στο πλευρό του πολίτη, θα χτυπήσει την εγκληματικότητα των δρόμων και θα επικεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας ότι πάνω απ' όλα προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Μετά τις "αιχμές" που άφησε για τον προκάτοχο του, Χρήστο Παπουτσή, υποστήριξε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια και ανακοινώσεις, παρά μόνο για πράξεις και ουσιαστικά έργα.

Keywords
Τυχαία Θέματα